Arrangement

Puur Genieten


Een dagje wellness die volledig tot in de puntjes verzorgd is? Trakteer jezelf of een geliefde, of allebei! Met het arrangement Puur Genieten ontvang je een heerlijke behandeling* van 50 minuten, met de keuze uit: een Facial Classic, Ontspannings-, Ayurvedische- of een Hotstonemassage. 

 • Dagentree vanaf 10.00 uur
 • Behandeling van 50 minuten naar keuze*
 • Gebruik van alle faciliteiten
 • Gebruik van TREATMENTS® Purifying Charcoal Mask
 • Reguliere sauna rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)
Voorwaarden
 • Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs.
 • Toeslagen en reserveringskosten zijn niet van toepassing.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 • Badjas en handdoeken zijn te huur en slippers kan je kopen bij receptie.
 • Dit entree/arrangement kan alleen online gereserveerd worden voor de prijzen die weergegeven worden in de agenda. Bij de receptie wordt een andere prijs gehanteerd.  
 • Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de werkwijze op de voucher en/of e-ticket.
 • Prijswijzigingen voorbehouden.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 75. 50 p.p.

Ontdek het arrangement

Behandeling van 50 minuten naar keuze*

Inclusief


Naast dat je heerlijk van alle sauna- en wellnessfaciliteiten kan genieten ontvang je ook een behandeling naar keuze. Je hebt hierbij de keuze uit een Facial Classic, Ontspannings-, Ayurvedische- of een Hotstonemassage.

Keuze Facial Classic 50 minuten

Inclusief


Een facial classic is een verzorgende wellnessbehandeling voor jouw gelaat. Er wordt een krachtige reiniging gegeven, je krijgt een peeling en aansluitend een masker. Je kan er vandaag weer tegenaan!

Keuze Klassieke massage 50 minuten

Inclusief


Bij een ontspanningsmassage wordt het parasympathische deel van je zenuwstelsel geactiveerd. Dat betekent da tje lichaam en geest in ruststand gaan. Hierdoor wordt minder Cortisol (het stresshormoon) afgegeven aan je lichaam. Een massage zorgt dus voor een vermindering van stress en (spier)spanning. Daarnaast stimuleert de massage de productie van Endorfines en Serotonine, deze hormonen zijn betrokken bij geluk én natuurlijke pijnstilling. Genieten dus!

Keuze Ayurvedische massage 50 minuten

Inclusief


Een Ayurvedische massage is een behandeling welke gericht is op het herstel de balans tussen jouw lichaam en geest! Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte energetische massage met veel strijkbewegingen, waarbij verschillende warme kruidenoliën worden gebruikt.

Keuze Hotstonemassage 50 minuten

Inclusief


Tijdens deze Hotstone massage gebruiken onze professionele masseurs de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in jouw lijf is het ontspannen resultaat.