Ritueel

Do it yourself: Bad & Bruis ritueel


Dit ontspannende groepsritueel wordt begeleid door een van onze belevingsmedewerkers. Je brengt hierbij zelf de producten aan. Alles staat voor je klaar, voor jouw en onze veiligheid.

De perfecte combinatie van geur en geluid zorgen ervoor dat je in 30 minuten het gevoel van vakantie ervaart. Stap in het Caldarium bad en geniet van een heerlijke geur van Treatments Mahayana. Tijdens de sessie ontvang je een bruistablet met sinaasappelgeur, dit zorgt voor de ultieme ontspanning. Geniet ondertussen van bijzondere klankschaalgeluiden waardoor je lichaam en geest weer in balans brengt. 

 

 

Voorwaarden
  • Prijswijzigingen en/of aanpassingen voorbehouden.
  • Een behandeling of ritueel is altijd boekbaar op basis van beschikbaarheid.
  • Een behandeling of ritueel wordt gepland tussen jouw aangegeven aankomst- en vertrektijd.
  • Dit product kan enkel in combinatie met een entree/arrangement worden geboekt.
  • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). Je bent vrij om jouw eigen badset en slippers mee te nemen maar je kunt dit ook bij ons huren (slippers zijn uitsluitend te koop vanwege de hygiëne). 

 

Reserveer jouw ritueel

10. 95 p.p.

Bad & Bruis ritueel

Inclusief


Ervaar tijdens een heerlijke sessie diverse klankschaalgeluiden en kom helemaal tot rust. Een sessie waar heerlijke sinaasappel geuren en producten worden gebruikt met als resultaat een zijdezachte huid.