Warme Winter Specials

Het is winter! Geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in ons restaurant. Profiteer deze winter van onze Warme Winter Specials!

Warme Winter Specials 300x300 logo 2

Ontdek de Warme Winter Specials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en zoek de warmte op tijdens de koude wintermaanden! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winter Specials.

Winters Genieten
€19,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Culinaire Winter Special
€24,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Belegd broodje naar keuze

Meer info en reserveren

Winter Avond Special
€14,50 p.p.

  • Avondentree van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau!

Op zoek naar een cadeau voor het nieuwe jaar? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Meer informatie

Vol energie het nieuwe jaar in!

Een magisch gevoel

Met een luchtvochtigheid van bijna 100%, de verwarmde banken en het warme bad is het Caldarium een heerlijke plek om te ontspannen! Ben je graag buiten? Geniet van de frisse winterlucht vanuit het buitenbad of kom bubbelen in één van onze whirlpools.

Ontdek alle baden

Rondje sauna of opgieting?

Prikkel je zintuigen in de Kruidensauna en laat je verrassen door wisselende kruidengeuren als tijm, rozemarijn en citroengras. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een opgieting! Onze opgietingen worden begeleid door ervaren saunameesters.

Bekijk alle sauna's

Ontspannen de winter in

Begin het nieuwe jaar goed! Kom deze winter genieten van een dagje wellness met jouw partner of vriend(in). Kruip in één van de relaxruimtes met een goed boek of klets gezellig bij in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek jouw Winter Special

The magic of winter