Tijdelijk gesloten


De overheid heeft nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Helaas is ons wellnessresort tot en met 20 april 2021 tijdelijk gesloten. Uit voorzorg kan je op dit moment ook geen reservering plaatsen tot en met 31 mei 2021. Je hebt misschien vernomen in de media dat sommige wellnesscentra open willen gaan met sneltesten. Hoe wij hiermee om zullen gaan lees je hier. 
Zodra wij weten wanneer wij weer het dagje wellness kunnen bieden zoals je dat van ons gewend bent, zullen wij ervoor zorgen dat je direct weer een reservering kan plaatsen.

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2021 | 10:10 uur.

Bekijk de veelgestelde vragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze acties en nieuws rondom wellness en het coronavirus en schrijf je in. Op die manier weet je zeker dat je niets zult missen.

Wees lief voor elkaar

Wij betreuren het dat wij jou de komende tijd niet kunnen verwelkomen als gast in ons wellnessresort. Zodra wij jou weer het dagje wellness kunnen bieden zoals je van ons gewend bent, zullen wij onze deuren weer zo snel mogelijk openen. Tot die tijd: wees lief voor elkaar. Samen krijgen we het coronavirus onder controle. Tot snel!