De sauna abonnementen van SpaPuur


Vanwege het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Heb je een lopend abonnement? Dan is het verplicht om vooraf te reserveren. Je kan tot 48 uur van tevoren een reserveringsaanvraag doen via het contactformulier

Reserveren voor abonnementhouders is verplicht.

Reserveringsaanvraag abonnement

Badenkaart

Let op: vanwege het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen.

Bij SpaPuur heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen. 

Coronavirus en abonnementen

Vanwege het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Heb je al een abonnement en heb je hier vragen over? Lees dan alle informatie omtrent het coronavirus en abonnementen. 

Meer informatie

Baden

Klets gezellig bij tijdens jouw dagje wellness in één van de verwarmde of verkoelende baden. Geniet in het mooie Caldarium, kom drijven in het zoutwaterbad of ervaar pure ontspanning in de andere baden.

Ontdek de baden

Sauna's

Neem tijdens jouw dagje wellness plaats in één van de vele sauna's. Er zijn sauna's met lage en hoge temperaturen, kortom voor ieder wat wils. Ontdek de verschillende sauna's binnen en buiten.

Ontdek de sauna's