Praktische informatie


Bekijk alle informatie over onze badkledingdagen, openingstijden, adres & route, zwangerschap, overnachten en nog meer praktische informatie over ons resort. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website.

In verband met de coronamaatregelen is ons restaurant tot en met minimaal 11 november gesloten. Lees alles over de nieuwste maatregelen.

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness.

Bekijk alle maatregelen

Goed nieuws: ons resort blijft open. Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een ontspannend dagje wellness. Echter zijn onze horecavoorzieningen gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en candybar(s). 

Overige praktische informatie


Parkeren

Ons resort beschikt over GRATIS parkeerplaatsen. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen.

Rolstoeltoegankelijkheid

SpaPuur is beperkt rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie bekijk de veelgestelde vragen.

Kluisjes

Bij het inchecken ontvangt iedere gast een polsbandje voor een kluisje. Hier kunnen je persoonlijke spullen in opgeborgen worden.
Check altijd of het kluisje goed afgesloten is.

Betaalmogelijkheden

Je kan tijdens het reserveringsproces de reservering voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos.

Gevonden voorwerpen

Check altijd het kluisje voordat je vertrekt of alle persoonlijke spullen eruit zijn.
Toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken!

Contactformulier

Reserveren

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het verplicht om vooraf te reserveren. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer hier je dagje sauna