Sauna's van SpaPuur


SpaPuur heeft een ruime keuze aan sauna's tijdens jouw dagje wellness. Ontdek de sauna's voor de beginners voor een eerste sauna bezoek. Ben je vaker geweest ontdek dan de gevorderden sauna's of voor de experts als je een regelmatige saunabezoeker bent. 

Sauna's voor beginners

Heb jij nog geen ervaring met sauna's? Bekijk hier welke sauna's geschikt zijn voor jouw eerste saunabezoek! Deze sauna's hebben een temperatuur tot 70°C. Deze sauna's zijn ideaal om je lichaam aan de temperaturen te laten wennen.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor gevorderden

Ben jij vaker naar de sauna geweest? Bekijk dan de sauna's welke geschikt zijn voor de gevorderden. Deze sauna's hebben temperaturen van 70°C en 75°C. Zorg wel dat je tijdens jouw dagje wellness de temperaturen rustig opbouwt!

Bekijk de sauna's

Sauna's voor experts

Kom jij regelmatig in de sauna? Dan is jouw lichaam gewend aan de hoge temperaturen en kan je gebruik maken van de warmste sauna's. Deze sauna's hebben maar liefst een temperatuur van 80°C en 90°C en zijn een ware beleving.

Bekijk de sauna's

Bekijk alle sauna's

Ontdek alle 13 verschillende sauna's tijdens jouw bezoek aan ons resort. Wij hebben een selectie gemaakt van de sauna's waarbij is gekeken naar de temperaturen. Ontdek de sauna's met lage temperaturen die geschikt zijn voor beginners of om jouw saunabezoek mee te starten. Beleef de sauna's met een milde temperatuur die geschikt zijn voor de gevorderden. Als fervente saunabezoeker kan jouw lichaam tegen de hitte in de warmste sauna's. De sauna's voor experts zijn dan zeer geschikt.

Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Bio sauna    
 Berkensauna      ✔
 Finse sauna      ✔
 Himalaya sauna    
 Infraroodsauna    
 Lavendelsauna      ✔
 Magnoliasauna    ✔  
 Turks stoombad  ✔    
 Dennensauna      ✔
 Kruidensauna  ✔    
 Kelosauna      ✔
 Rozensauna    ✔  
 Sandelhoutsauna    ✔