Jouw favoriete gerecht in ons restaurant


Neem tijdens jouw saunadag de tijd om bij te kletsen met jouw saunamaatje. Misschien wel met een drankje, snack, lunch of uitgebreid diner in ons restaurant. Bekijk voor jouw bezoek alvast de menukaart om alvast in de stemming te komen! 

In ons restaurant en op het terras is het verplicht om een badjas te dragen. In verband met de coronamaatregelen mag je met maximaal 2 personen aan een tafel zitten.

Ontdek, proef en geniet

Vers, en veel keuze. Dat is het menu van Restaurant Puur. Ontspannen genieten van alle lekkere en gezonde gerechten! Wat is er fijner dan in het zonnetje een verfrissende smoothie te drinken of te genieten van een kop koffie met appelgebak? 

Proost | SpaPuur
SP proost champage 9
Restaurant Puur | SpaPuur
Hapje eten | SpaPuur
Terras in de herfst | SpaPuur
Lounge | SpaPuur

Menukaart

Bekijk alvast jouw favoriete gerecht op de menukaart van ons resort. Kies jij voor een lekker broodje tijdens de lunch of ga jij liever voor een lekkere snack tussendoor?

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Op zoek naar een volledig verzorgd dagje wellness? Kies één van onze culinaire arrangementen en geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten én heerlijk eten.

After Work

48. 50p.p.

Meer info Reserveren

Tip

Wellness & Relax

59. 95p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Experience Deluxe

99. 95p.p.

Meer info Reserveren