BeWellness


SpaPuur maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Ontdek de veelzijdige faciliteiten en ervaringen in ons resort. SpaPuur streeft naar het bieden van een plek waar gasten volledig kunnen laten verwennen. Tijdens een dagje wellness ontsnap je aan de drukte en vind je volledige ontspanning!

Ontdek meer

Pure ontspanning

In onze drukke wereld is het vinden van momenten van rust en ontspanning van onschatbare waarde. Een dagje bij SpaPuur biedt de perfecte kans om te ontspannen en jezelf te laten verwennen. Je batterij even op te laden en je geest en lichaam de rust te gunnen die ze verdienen.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een uitje naar de wellness is niet alleen een luxe, maar ook van essentieel belang voor je welzijn. Onderzoek heeft aangetoond dat ontspannen in de wellness stress vermindert, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem versterkt. Ontdek zelf deze voordelen.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

Ervaar Brabantse gastvrijheid.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS