Massage opleidingen


Wil je leren masseren? Ben je op zoek naar een leuke cursus of workshop? Toe aan een opfriscursus, bijscholing of wil jij je kennis verbreden op het gebied van massage? Meld je dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen! 

Bij het WellnessInstituut kan je terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten. 

Certificaat

De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat je, indien jij jouw diploma behaalt, N.G.S. masseur bent. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. 

Het Wellness Instituut

Het WellnessInstituut bevindt zich bij wellnessresorts de Veluwse Bron in Emst en bij Thermen Holiday in Schiedam. Volg je een opleiding bij het WellnessInstituut? Dan krijg je een abonnement om het resort waar je de cursus volgt onbeperkt te bezoeken!

Ontdek meer