Massage opleidingen


Het WellnessInstituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen en is N.G.S. gecertificeerd. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving.

Een opleiding of cursus voor iedereen

Bij het WellnessInstituut kan je terecht voor workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staat. De professionele docenten staan voor je klaar en stellen je graag voor aan de wereld van wellness en ontspanning. Ontdek welke uitdaging het beste bij jou past en meld je aan. Na inschrijving ontvang je een 10-badenkaart van ons wellnessresort cadeau! 

Bekijk alle cursussen

Gecertificeerde opleidingen

De opleiding masseur is N.G.S. gecertificeerd. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties. Als je één van de opleidingen afrondt kan je daarom kiezen voor het officiele N.G.S.

Ontdek meer

Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk de informatiedagen