ONS GOEDE DOEL


Alle BeWellness resorts steunen jaarlijks een goed doel. Dit jaar steunen wij als goed doel Stichting Jarige Job*. Bij de receptie kan je als gast een donatie doen in de daarvoor bestemde donatiepot. 

'Ieder kind verdient een verjaardag' 

*en enkele lokale goede doelen

STICHTING JARIGE JOB

Doneer tijdens jouw saunabezoek aan Stichting Jarige Job en help kinderverjaardagen mogelijk te maken voor kinderen uit de armste gezinnen in Nederland. Help jij mee?

€15.000 VOOR STICHTING JARIGE JOB!

BeWellness heeft de afgelopen decembermaand een toffe actie georganiseerd voor Stichting Jarige Job! Met het ontzettend hoge opgehaalde bedrag van €15.000 kunnen zij meer dan 428 kinderen die opgroeien in armoede een onvergetelijke verjaardag geven, door middel van de verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis en op school. Stichting Jarige Job en BeWellness danken alle gasten en iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

IEDER KIND VERDIENT EEN VERJAARDAG!

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,00. Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

STICHTING JARIGE JOB

Stichting Jarige Job helpt kinderen uit de armste gezinnen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. BeWellness resorts waar SpaPuur onderdeel van is helpt hierbij. Want ieder kind verdient een verjaardag!