Ontdek de Brabantse gastvrijheid


Geniet van de bourgondische keuken en alle sauna's, baden en relaxruimtes. Bekijk alle praktische informatie voor jouw bezoek en de plattegrond voor een optimale voorbereiding.

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Goed nieuws: ons resort blijft open. Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een ontspannend dagje wellness. Echter zijn onze horecavoorzieningen gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, hebben wij een tijdelijk Take Away afhaalpunt en zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en candybar(s). 

Ontdek de faciliteiten van SpaPuur en proef alvast de sfeer van de sauna's en baden.

Faciliteiten bij SpaPuur

Ontdek tijdens jouw bezoek de vele sauna's zoals de Terävä sauna en de Kelo sauna. Klets gezellig bij in één van de whirlpools, dompel jezelf onder in het Dompelbad en blijf drijven in het Zoutwaterbad

Wellness | SpaPuur
Zwembad met personen binnen | SpaPuur
Wellness | SpaPuur
Tuin zomer | SpaPuur
Sauna opgieting | SpaPuur
Proost | SpaPuur
Stortemmer | SpaPuur
Terava sauna | SpaPuur
Wellness | SpaPuur
Whirpool | SpaPuur

Ontdek het restaurant

Neem tijdens jouw saunabezoek plaats in het restaurant. Geniet van een lekker drankje, hapje of een complete maaltijd. Dit alles is mogelijk in het restaurant. Benieuwd naar de gerechten, bekijk dan alvast de menukaart. 

Praktische informatie

Zorg voor een optimale voorbereiding en lees hier alles over een dagje sauna. Bekijk alle praktische informatie over SpaPuur.

Badkledingdagen

Het is regelmatig badkledingdag bij SpaPuur. Zo is het iedere dinsdag badkledingdag en de eerste en laatste zondag van de maand badkledingdag. Per 1 maart is het zaterdag of zondag een badkledingdag.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend SpaPuur? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Entreeprijzen

Het wellnessresort is vanaf woensdag 8 juli 2020 geopend. Vanwege de maatregelen die zijn getroffen i.v.m. het coronavirus kan je uitsluitend een arrangement of Voucher reserveren.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in