Ontdek de Brabantse gastvrijheid


Geniet van de bourgondische keuken en alle sauna's, baden en relaxruimtes. Bekijk alle praktische informatie voor jouw bezoek voor een optimale voorbereiding.

Faciliteiten bij SpaPuur

Ontdek tijdens jouw bezoek de vele sauna's zoals de himalaya sauna en de kelo sauna. Klets gezellig bij in één van de whirlpools, dompel jezelf onder in het dompelbad en blijf drijven in het zoutwaterbad

Bekijk de plattegrond

Ontdek het restaurant

Neem tijdens jouw saunabezoek plaats in het restaurant. Geniet van een lekker drankje, hapje of een complete maaltijd. Dit alles is mogelijk in het restaurant. Benieuwd naar de gerechten, bekijk dan alvast de menukaart. 

Praktische informatie

Zorg voor een optimale voorbereiding en lees hier alles over een dagje sauna. Bekijk alle praktische informatie over SpaPuur.

Let op: Vanaf mei 2024 is alleen iedere dinsdag en donderdag badkledingdag.

Badkledingdagen

Het is regelmatig badkledingdag bij SpaPuur. Zo is het iedere dinsdag badkledingdag en de eerste en laatste zondag van de maand badkledingdag.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend SpaPuur? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in