Arrangement

Spa Relax


Kom tot rust in een ontspannen omgeving. Droom weg tijdens één van de unieke wellnessrituelen*. Na een dagje verwennerij verlaat je het resort herboren en verfrist.

 • Entree vanaf 10:00 uur
 • Ritueel naar keuze*
 • Gebruik van alle faciliteiten
 • Onbeperkt gebruik van scrubzout en doucheproducten
 • Gratis sauna belevingen (o.b.v. beschikbaarheid)

*Keuze uit het Snoezel ritueel, Banja ritueel, Muscle relieve ritueel, Verona ritueel, Bad & bruis ritueel, Klankschaal ritueel of zonnebank onder behoud van beschikbaarheid. 

Voorwaarden
 • Prijswijzigingen voorbehouden.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 
 • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
 • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief reserveringskosten van €0,99 per reservering.
 • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). Het is mogelijk om dit te huren (slippers zijn uitsluitend te koop) maar het is ook toegestaan om dit zelf mee te nemen.
 • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die je bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 37. 50 p.p.

Ervaar Brabantse gastvrijheid

Ontdek een klankschaalsessie

Keuze


Maak kennis met de klankschaalsessie tijdens jouw dagje wellness. Een eeuwenoud ritueel met geweldige klanken. Geniet tijdens deze 20 minuten durende sessie van verschillende klanken wat resulteert dat lichaam en geest in balans worden gebracht.

Snoezel ritueel

Keuze


Waan jezelf in een andere wereld tijdens deze groepssessie. Een ontspannend ritueel met enkele massagegrepen, een heerlijk gezichtsmasker en een hand- en voetmassage. Een ware beleving tijdens jouw dagje wellness. 

Bad & Bruis ritueel

Keuze


Ervaar tijdens een heerlijke sessie diverse klankschaalgeluiden en kom helemaal tot rust. Een sessie waar heerlijke sinaasappel geuren en producten worden gebruikt met als resultaat een zijdezachte huid.

Fresh banja ritueel

Keuze


Neem plaats in de saunacabine en geniet van de geur van berkentakken, terwijl de berkentakken jouw bloedsomloop prikkelen. Dit verbetert de doorbloeding, reinigt de huid, vermindert stress en kalmeert pijnlijke gewrichten.

Zonnebank

Keuze


Hoe fijn is het om tijdens jouw saunadag even onder de zonnebank te gaan. Even een momentje voor jezelf en geef je huid een mooie kleur. Breng de Tanning Perfection Cream aan voordat je gebruik maakt van de zonnebank en geniet.

Zonnebanksessie o.b.v. beschikbaarheid. Indien de zonnebank niet beschikbaar is zal dit bij de receptie gewijzigd worden naar één van de andere do it yourself rituelen.

Muscle relieve ritueel

Keuze


Neem plaats voor het Muscle relieve ritueel en laat je vermoeide voeten verwennen met een verkoelende crème. Door het verschil in temperatuur tussen de koude pakking en de warme olie komen de verschillende spiergroepen volledig tot rust.

Verona ritueel

Keuze


Droom weg met het Verona ritueel en verwen je gezicht. Geniet van de geuren van rozen, framboos, amber en papyrus. Laat je gezicht weer stralen met de Improve Skincare massage balm en ervaar hoe het waterdampapparaat de doorbloeding bevordert en de poriën opent. Het ritueel wordt afgesloten met een heerlijke schoudermassage met olive butter en een dagcrème.