BeWellness Aufguss Challenge 2024


Op 2 juni vindt de voorronde van de BeWellness Aufguss Challenge 2024 plaats bij SpaPuur. Dit wordt het ultieme sauna-evenement van het jaar, waar de meest getalenteerde saunameesters uit BeWellness thermen en resorts de uitdaging aangaan om de beste opgietingservaring te creĆ«ren. De saunameesters van de andere BeWellness resorts SpaSense en SpaWeesp reizen ook af naar Tilburg om te strijden voor een plekje in de finale. Tijdens je dagje sauna op 2 juni kan je deze opgietwedstrijd als gast bijwonen en de spectaculaire mix van techniek, geurbeleving en passie voor het vak ervaren.

Reserveer jouw dagje wellness

Wat kan je verwachten?

Ervaar, ontdek & geniet

Ervaar fantastische opgietsessies, fijne geuren en leuke presentaties. Beleef de magie van opgieten in een warme, gastvrije omgeving, waar de opgietmeesters van SpaPuur, SpaSense en SpaWeesp je verrassen met hun combinatie van techniek, geur en passie. De strijd barst los!

Jouw stem telt

Kies de beste opgietmeester

Niet alleen een ervaren jury, maar ook onze gasten bepalen wie de beste acts zijn. Kom langs, geniet van de spanning en stem op jouw favoriete opgieting. Jouw stem kan het verschil maken! Misschien zie je jouw favoriet wel doorgaan naar de finale in oktober bij Hezemeer in Belgiƫ en winnen.

Bewellness Resorts

SpaPuur maakt deel uit van de groeiende collectie wellnessresorts van de classic BeWellness groep. Elk resort biedt een unieke ervaring, van kleinschalige plekken tot grote resorts waar een dag niet genoeg is. Of je nu een resort dichtbij een stad of op het platteland zoekt. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en sfeer, maar delen het warme en gastvrije BeWellness gevoel. Saunameesters van alle BeWellness resorts nemen deel aan de opgietwedstrijd. Bij SpaPuur gaan naast de eigen saunameesters ook de saunameesters van SpaWeesp en SpaSense de strijd met elkaar aan. Wil je ook de andere voorrondes of de finale bijwonen? Bezoek dan een van de andere BeWellness resorts.

Ontdek data bij andere resorts

Optimaal ontspannen

Beleef ontspanning en geniet van unieke opgietbelevingen

Reserveer nu