Beleef het voorjaar bij SpaPuur


De vogeltjes fluiten en voorzichtig duiken de bloemen weer op. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar gaat beginnen. Vang de warme zonnestralen tijdens een dagje wellness. Wandel na een sauna sessie heerlijk in de tuin of ontspan in één van onze baden. Het voorjaar beleef je op z'n best bij SpaPuur! 

Tip

Doe het zelf Hamamsetje

  • Hamam beleven op jouw moment thuis
  • Hamam scrubhandschoen, olijfzeep en crème
  • Meerdere keren te gebruiken

5. 95p.p.

Reserveren Meer info

Lente special

Wellness & Coffee

  • Entree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Koffie of thee
  • Gebak

Vanaf 22. 50p.p.

Reserveren Meer info

Seizoensmassage

  • Ontspannende massage
  • Zoete lentegeuren van bloemen en kruiden
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Geef jouw immuunsysteem een boost


De lente is weer in aantocht en dat betekent dat de natuur weer vol in bloei staat. Terwijl de één geniet van het lekkere weer en kleurige bloemen, heeft de ander last van een veelvoorkomend verschijnsel: hooikoorts. Wist je dat een regelmatig sauna bezoek de hooikoorts symptomen duidelijk laten verminderen? De luchtwegen voelen weer vrij aan, de prikkels in de ogen worden minder en het algehele immuunsysteem versterkt. Kom helemaal tot rust met een dagje wellness.

Bestel online

Reis mee en beleef de TREATMENTS® geurenreis

Neem na de geurenreis een verfrissende duik in het meer

Reserveer direct


Extra ontspanning

Vier de lente met een ultiem verwenmoment. Waan je in een andere wereld met onze unieke behandelingen en rituelen. Ga op reis met onze TREATMENTS® geurenreis, ontspan tijdens een heerlijke zonnebanksessie of breng lichaam en geest in balans met een Klankschaalsessie. Maak jouw dagje wellness compleet!

Bekijk onze behandelingen

Offline ontspanning

Laat even alles vallen en geef je over aan de rust van een dagje offline. Geniet dit voorjaar van het mooie uitzicht over de tuin vanuit de sauna's of dompel jezelf onder in het buitenbad. Wanneer ben je voor het laatst ergens geweest zonder dat die telefoon opduikt? Vergeet die mailbox en whatsapp berichten en beleef een dag vol échte ontspanning. 

Bekijk onze faciliteiten

Ontdek het restaurant

Bij een dagje wellness hoort gezellig wat eten en drinken. Geniet bij Restaurant Puur en op het buitenterras heel de dag door van allerlei heerlijke gerechten en dranken. Wat is er fijner dan in het zonnetje een verfrissende smoothie te drinken of te genieten van een kop koffie met appelgebak? Praat gezellig bij terwijl je uitkijkt over de ruime tuin.

Ontdek Restaurant Puur

"Met minder stress wordt alles mooier"