Rituelen bij SpaPuur


Bij SpaPuur bieden wij een groot aantal ontspannende rituelen aan om jouw dagje of avondje sauna compleet te maken. Dagelijks worden er naast de reguliere rituelen ook betaalde rituelen aangeboden zoals de Treatments Geurenreis en Klankschaalsessies. 

Bekijk alle wellnessrituelen

TREATMENTS® Geurenreis

Sluit je ogen en ga op reis. Maak kennis met onze TREATMENTS® opgieting. Geïnspireerd door reizen naar verre landen, maar ook naar het verleden: vol met verloren gewaande rituelen. Unieke geurencombinatie van warme en kruidige geuren met een zoete ondertoon. Ook nog eens een mooie manier om kennis te maken met onze bijzondere TREATMENTS® lijn, vol producten en behandelingen.

Reserveer direct

Klankschaalsessie

Boek alvast een klankschaalsessie en het relaxen kan beginnen. Tijdens een klankschaalsessie wordt je meegenomen door de mooie, serene klanken van de klankschalen. Door de harmoniserende klanken en de resonantie die vrijkomt bij het bespelen van klankschalen voel je je na afloop compleet ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk. Het is ook goed mogelijk dat er bepaalde (opgekropte) emoties vrijkomen tijdens een klankschaalsessie.

Reserveer direct

Opgieting

Bij SpaPuur verzorgen wij ook dagelijks reguliere opgietingen. De wellness specialist zwaait met een handdoek de warme lucht door de sauna. De aanwezige warme lucht geeft een prikkelend gevoel op de huid. En juist dat moment wordt als extra bijzonder ervaren door bezoekers. Tijdens de opgieting hoor je mooie muziek zodat het thema volledig beleefd wordt. Pure beleving zo’n opgieting!

Reserveer direct jouw entree

Tijden TREATMENTS® Geurenreis 

13:00 uur*
17:00 uur*

*De tijden van dit ritueel zijn onder voorbehoud. 

Bekijk meer

Tijden Klankschaalsessie

14:00 uur*
18:30 uur*

*De tijden van dit ritueel zijn onder voorbehoud. 

Bekijk meer

Tijden reguliere Opgietingen

11:30 uur*
15:30 uur*
20:00 uur*
21:30 uur*

*De tijden van dit ritueel zijn onder voorbehoud. 

Ontdek alle TREATMENTS® behandelingen en producten

Meer informatie