Afkoelmogelijkheden


Na iedere saunaronde moet je lichaam afkoelen. Dit kan op vele manieren zo kan je rustig afkoelen maar je kan jezelf ook helemaal onderdompelen in het dompelbad. Of ga jij iedere saunaronde voor een andere afkoelmethode? Ontdek hier alle afkoelmogelijkheden van SpaPuur.

Classic Faciliteitenpagina icons koude baden

Dompelbad

Wil je een echte tinteling in je lichaam voelen? Dompel dan jezelf helemaal onder en ervaar het verfrissende effect. Neem wel eerst een douche voordat je het dompelbad in stapt. 

Douche

Een perfecte manier om af te koelen is een douche. Ga eens onder een douche staan en zo kan je lichaam rustig de warmte kwijt. Vergeet niet je hoofd mee te koelen! 

Nevelstraat

Ontdek de nevelstraat bij SpaPuur. Een heerlijke manier om af te koelen. Al wandelend loop je door de nevelstraat voor een aangenaam effect op je lichaam.

stortemmer 

Deze methode is voor de echte durfal en zorgt voor een 'schrik effect' op jouw lichaam. Het is daarom belangrijk om dit aan het einde van jouw koelingsproces pas te doen. Schrikt je lichaam teveel, dan heeft het namelijk de neiging om juist weer op te warmen.

buitenlucht

Een rustige en goede manier om af te koelen is om te gaan wandelen in de buitenlucht. Wanneer je gaat wandelen koelt je lichaam rustig af en het werkt verfrissend. Ontdek de prachtige tuin van SpaPuur tijdens je wandeling en bekijk de buiten faciliteiten. 

Beleef meer

Naast de koude baden en afkoelmogelijkheden zijn er diverse verwarmde baden bij SpaPuur te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.