Afkoelmogelijkheden


Na iedere saunaronde moet je lichaam afkoelen. Dit kan op vele manieren zo kan je rustig afkoelen maar je kan jezelf ook helemaal onderdompelen in het dompelbad. Of ga jij iedere saunaronde voor een andere afkoelmethode? Ontdek hier alle afkoelmogelijkheden van SpaPuur.

Dompelbad

Wil je een echte tinteling in je lichaam voelen? Dompel dan jezelf helemaal onder en ervaar het verfrissende effect. Neem wel eerst een douche voordat je het dompelbad in stapt. 

Douche

Een perfecte manier om af te koelen is een douche. Ga eens onder een douche staan en zo kan je lichaam rustig de warmte kwijt. Vergeet niet je hoofd mee te koelen! 

Nevelstraat

Ontdek de nevelstraat bij SpaPuur. Een heerlijke manier om af te koelen. Al wandelend loop je door de nevelstraat voor een aangenaam effect op je lichaam.

stortemmer 

buitenlucht

Beleef meer

Naast de koude baden en afkoelmogelijkheden zijn er diverse verwarmde baden bij SpaPuur te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.