Warme baden


Warm tijdens jouw dagje wellness heerlijk op in één van de vijf verschillende verwarmde baden van SpaPuur. Deze bevinden zich zowel binnen als buiten in de tuin en met verschillende temperaturen en geuren. Bekijk hier de meest populaire baden en ontdek ze allemaal

Meest populaire baden

Hoe leuk is het om van binnen naar buiten (of andersom) te kunnen zwemmen? Het binnen- en buitenzwembad bevindt zich in het hart van SpaPuur. Wil je serene rust ervaren, probeer dan het Caldarium. Dit zijn onze meest populaire baden! 

Binnen- en buitenzwembad

Dit prachtige zwembad is midden in het saunacomplex te vinden. Doordat het bad omgeven is door sauna's en een voetenbad is het een ideale plek om je voor te bereiden op een saunaronde. Ook kan je naar buiten zwemmen en genieten van het verwarmde water terwijl je de buitenlucht in je gezicht voelt. 

Caldarium

De luchtvochtigheid in een Caldarium bedraagt bijna 100%. Hierdoor ontstaat er een vochtig klimaat in de ruimte. De temperatuur ligt rond de 45°C, daardoor is het mogelijk om relatief lang te kunnen ontspannen in het Caldarium. De combinatie van verwarmde banken en het warme bad zorgt voor echte ontspanning.

Ontdek alle verwarmde baden

Pak een heerlijk relaxmoment voor jezelf of samen met jouw saunamaatje in één van de verwarmde baden. Er zijn diverse baden die jouw dagje wellness compleet maken. Je kan tijdens ieder seizoen genieten van deze baden. De baden zijn verdeeld over het gehele resort en zijn zowel binnen als buiten te vinden.

Caldarium

Zoutwaterbad

Whirlpools

Binnen- en buitenbad

Voetenbad

Beleef meer

Naast verwarmde baden zijn er ook koude baden, afkoelen na een rondje sauna is namelijk erg belangrijk! Ontdek alle andere faciliteiten zodat je helemaal tot rust kan komen.