Koude baden


Afkoelen na een rondje sauna is erg belangrijk en kan bij SpaPuur op verschillende manieren. Ga jij voor de ultieme cooling down in het dompelbad of kies je voor één van onze andere afkoelmogelijkheden? Ontdek ze hier!

Faciliteitenpagina icons koude baden van SpaPuur

Het Dompelbad

Zonder afkoelritueel is jouw rondje sauna niet volledig. Daarom vindt je bij SpaPuur een verfrissend dompelbad. Na het afspoelen onder een van de douches kan je je onderdompelen in het dompelbad. Durf jij het aan?

Het Dompelbad

Na een rondje sauna heeft het lichaam verkoeling nodig. Dit kan geleidelijk, bijvoorbeeld door een wandeling in de buitenlucht, óf door je onder te dompelen in het dompelbad. De wisseling tussen warmte en kou stimuleert de bloedsomloop. Neem wel eerst een douche voordat je in het dompelbad stapt! Er bevinden zich zowel binnen als buiten in de tuin dompelbaden.

Afkoelmogelijkheden

Er zijn vele manieren om je lichaam af te laten koelen. Je kan je lichaam rustig laten afkoelen of je kan je lichaam in één keer laten afkoelen. Ga onder de stortemmer staan, neem een verfrissende douche óf loop een rondje in de buitenlucht.

 

Afkoelmogelijkheden

Beleef meer

Hoe ontspannend is het om tussen de saunarondes door de genieten in een heerlijk warm bad? Ontdek alle verwarme baden en de andere faciliteiten van SpaPuur!