Sauna's voor beginners


Ga je voor het eerst naar de sauna? Of ben je nog niet vaak naar de sauna geweest? Ontdek dan alle sauna's voor beginners! Deze sauna's zijn speciaal geselecteerd vanwege de lage temperaturen. Bekijk ook de populaire sauna's voor beginners.

Classic Faciliteitenpagina icons beginners

Meest populaire sauna's

Stap binnen in de bijzondere sauna's van SpaPuur. Speciaal voor jou als beginnend saunabezoekers geselecteerd vanwege de lage temperatuur tot 70°C. Ideaal om jouw saunadag mee te beginnen. Ontdek de prachtige Himalaya sauna en de Bio sauna tijdens jouw bezoek.

Bio sauna

Uit onderzoek is gebleken dat bepaalde kleuren een rustgevende werking hebben op de psyche. De temperatuur van ongeveer 60°C zorgt voor transpiratie en verwijdert daardoor afvalstoffen uit je lichaam en draagt zorg voor een goede doorbloeding van de huid.

Himalaya sauna

Geniet van deze ongekend mooie sauna in het midden van het wellnessresort. De sauna heeft een weldadige invloed op je lichaam en luchtwegen door ionisatie van de zoutkristallen. Met een temperatuur van ongeveer 55°C is deze sauna voor iedereen zeer aangenaam.

Alle sauna's voor beginners

Beleef alle sauna's met een lage temperatuur tot 70°C. Wanneer je bijna nooit naar de sauna gaat is je lichaam niet gewend aan de hoge temperatuurwisselingen. Deze sauna's zijn daarom perfect voor jouw eerste saunabezoek of om jouw dagje sauna mee te starten als je vaker naar de sauna gaat. Je hebt maar liefst keuze uit vijf verschillende sauna's met lage temperaturen.

Classic Faciliteitenpagina icons beginners

Beleef meer

Wanneer je lichaam wat meer gewend is aan de temperatuurwisselingen kan je ook de andere sauna's ontdekken. Bekijk de sauna's met hogere temperaturen zoals de sauna's voor gevorderden en de sauna's voor experts. Kom heerlijk tot rust in één van de baden en geniet in het restaurant van een lekker hapje, drankje of complete maaltijd.