Sauna's voor experts


Ben jij een échte saunaganger? Ontdek dan de heetste sauna's van ons resort, deze zijn speciaal geselecteerd voor jou als expert. Deze sauna's met hoge temperaturen zijn een echte weldaad voor je lichaam. Bekijk ook de populaire sauna's voor experts.

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Ontdek de populairste sauna's met hoge temperaturen vanaf 80°C. Deze sauna's zijn speciaal geselecteerd voor jouw als fervente saunabezoeker vanwege de hoge temperatuur waar jouw lichaam aan gewend is. Beleef de Finse sauna en de kelo sauna tijdens jouw bezoek aan ons resort.

Finse sauna

De Finse sauna is de traditionele sauna, zoals de meeste mensen deze kennen. Deze sauna reinigt het lichaam en ontspant de spieren. Bovenin de sauna is het ongeveer 80°C en onderin een lagere temperatuur van ongeveer 45°C.

Kelo sauna

Wist je dat dit de grootste kelo sauna is van Brabant? Kies voor een heerlijk relaxmoment in deze sauna met een temperatuur vanaf 80°C. In deze saunacabine worden dagelijks opgietingen verzorgt voor de ultieme saunabeleving.

Alle sauna's voor experts

Deze saunacabines hebben een zeer hoge temperatuur en zijn daarom geschikt voor mensen die zeer regelmatig naar de sauna gaan. Jouw lichaam in dan gewend aan de hoge temperatuurwisselingen. Deze sauna´s hebben een hoge temperatuur van maar liefst 80°C en hoger. Zorg ervoor dat jouw lichaam goed kan afkoelen en neem tussendoor voldoende rust. 

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

Voor jou als ervaren saunabezoeker zijn de andere sauna's ook zeker geschikt. Bekijk de sauna's met lagere temperaturen zoals de sauna's voor beginners en voor gevorderden. Stap één van de baden in voor een heerlijk relaxmoment tussen de saunarondes door of geniet in het restaurant van een smakelijke maaltijd.