Sauna's voor gevorderden


Ga jij wel eens naar de sauna? Dan is jouw lichaam al gewend aan de temperatuurwisselingen. Ontdek alle sauna's voor gevorderden met een milde temperatuur. Bekijk de meest populaire sauna's voor gevorderden voor een perfect moment van ontspanning.

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Stap tijdens jouw dagje wellness zeker deze saunacabines in voor een heerlijk relaxmoment. Deze sauna's hebben een milde temperatuur tussen de 70 en 75°C. Ze zijn geschikt voor mensen die wel eens naar de sauna en uiteraard ook wanneer je zeer regelmatig naar de sauna gaat. 

Berkensauna

Deze sfeervolle, puntige sauna heeft een zeer aangename temperatuur van 75°C en is te vinden in de tuin van SpaPuur.

Rozensauna

Boven de kachel hangt een koperen ketel waarin rozenblaadjes een heerlijke milde rozengeur verspreiden door de sauna. Met een temperatuur van 75°C kan je heerlijk ontspannen.

Alle sauna's voor gevorderden

Geniet van verschillende sauna´s met een milde temperatuur tussen de 70 en 75°C. Deze sauna´s hebben een milde temperatuur en zijn geschikt wanneer je wel eens naar de sauna gaat. Je lichaam is dan gewend aan de temperatuurwisselingen. 

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

Bekijk ook de sauna's met lagere temperaturen zoals de sauna's voor beginners. Wil je die echte saunabeleving? Ontdek dan de heetste sauna's oftewel de sauna's voor experts. Kom tussen de saunarondes door helemaal tot rust in één van de verwarmde baden of klets gezellig bij met jouw saunamaatje in het restaurant onder het genot van een smakelijk drankje, hapje of maaltijd.